Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Wie zijn wij:

AltijdSporten.nl is een webshop met kleurrijke sportkleding, laagdrempelige evenementen en bijzondere sportweken. De focus ligt op het bieden van kwalitatieve kleding, persoonlijk advies en een uniek assortiment met toonaangevende sportmerken.

Passie voor sport

De oprichtster van AltijdSporten.nl is Jantiene Hannessen: een enthousiast sportliefhebster die je al wielrennend, mountainbikend, hardlopen, trailrunnend of zwemmend kan tegenkomen. 'Sporten is voor mij de perfecte balans tussen het beste uit jezelf halen, competitie, genieten van de natuur, reizen en mensen ontmoeten. Elke training is een avontuur en ik blijf mijzelf graag verbazen!' Met de start van deze webshop ging voor Jantiene een droom in vervulling: van haar grote passie haar werk maken.

Jantiene's doel is om mensen net zo van de (buiten)sport te laten genieten zoals zij zelf doet. Naast haar webshop is ze dan ook gestart met het actief aanbieden van sportweken en evenementen.

Je kunt onze agenda hier bekijken >>

Specialist

AltijdSporten.nl is een merkspecialist. Dit betekent dat we in onze shop voor iedere productcategorie bewust kiezen voor een bepaald label. De reden hiervan is dat we persoonlijk advies hoog in het vaandel hebben staan en onze klanten goed en op maat willen informeren. Dit kan natuurlijk alleen als je ook zelf expert bent van het product dat je verkoopt. Daarom kiezen wij alleen voor merken die voor ons genoeg kwaliteit bieden én bij de uitstraling van Altijdsporten.nl passen. Bovendien worden alle nieuwe producten eerst uitgebreid door onszelf getest. Zo weten wij wat we verkopen en weet jij dat je gegarandeerd een goed product aanschaft.

Onze Missie

Wij geloven in ‘zien is geloven’. Hoe mooi iets er online ook uitziet, wij zijn ervan overtuigd dat je pas echt weet hoe iets zit als je het ook zelf hebt geprobeerd. Ondanks dat Altijdsporten.nl dus een webshop is, hechten wij er grote waarde aan dat mensen regelmatig de mogelijkheid krijgen om zélf vrijblijvend een deel van de producten uit onze collectie te kunnen testen. Kom eens langs in onze winkel, wel helpen je graag de paadjes op!

Unieke Evenementen

Naast de verschillende Trailrun- en Triathlonclinics organiseren we verschillende succesvolle sportweken. Sinds 2013 organiseren we de Trailrunweek in de Franse Alpen. Deze is inmiddels erg populair en snel volgeboekt. In 2018 kon een unieke Jubileum editie dus ook niet uitblijven! We organiseren ook minder standaard reizen: zoals de Sneeuwweek in de Zuid Franse Alpen. Een unieke trektocht op sneeuwschoenen langs bemande én onbemande hutten op de grens van Frankrijk en Italië. Avontuurlijk ingestelde triathleten kunnen in 2018 hun hart ophalen, want daarvoor is de Bergtriathlonweek georganiseerd!

Jantiene verblijft tegenwoordig veel in Puy Saint Vincent (Frankrijk) wat gelegen is in ruige Nationaal Parc des Ecrins. De sportweken vinden veelal in haar omgeving plaats zodat je op unieke plekken komt! Om de service van de webshop in Nederland te waarborgen is sinds 2017 een samenwerking met Kai Lemmen en Marc van Dijk van Scarabee Sports en Outdoor. Dit zijn bekende gezichten op de trails en nemen meer dan 20 jaar retailervaring mee. Samen gaan we AltijdSporten!

Blog & Social Media

Contact met onze klanten en sporters vinden we belangrijk. Daarom hebben we naast onze webshop ook een blog waar je reviews, wedstrijdverslagen, materiaaltesten, challenges, evenementen en andere leuke of nuttige sportweetjes kan vinden. Uiteraard zijn we ook actief op social media en vinden we niets leuker dat je via die kanalen jouw ervaringen met ons deelt!

Lees, volg, like, tag en deel ons via:
•             AltijdSportenBlogt.nl
•             Facebook                                          
•             Strava                                                 

Persoonlijk advies

Altijdsporten.nl hecht waarde aan kwaliteit en persoonlijk advies. Als enthousiaste sporters, sporten wij het hele jaar door. Heb je een vraag over onze collectie i.c.m. jouw sport? Wil je meer weten over de pasvorm, een maat of de kenmerken van een product? Aarzel niet en laat het ons weten! We hebben veel van onze producten uitvoerig getest en denken graag met je mee.

Je kunt ons snel bereiken per e-mail sales@altijdsporten.nl of telefoon 040-2070032 

Altijdsporten.nl - Over ons
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up